LBServices

  • Edwin Van Cauwelaert
  • Plattesteen 18
  • 1500 Halle
  • T: +32 475 606060
  • BE0436377561

Boomverplanting

Met meer dan 40 jaar ervaring biedt Landscaping & Building Services aan zijn klanten een uitgebreid dienstenpakket aan die alle facetten van boomtechnische aard omhelzen.

Wij voeren opdrachten uit van alle omvang met ervaring in zowel de residentiële, commerciële als industriële sector. Onze werkzaamheden richten zich op het planten en nazorg van bomen, het snoeien, het reduceren van kronen, het knotten, het boomverplanten van half-volwassen bomen en planten, snoeien van hagen, frezen van boomstronken en boven alles het verankeren van verplante half-volwassen bomen met een onzichtbaar verankeringssysteem zonder staken.

L&B Services is een aannemer gespecialiseerd in het herlokaliseren van half-volwassen bomen met de nodige ervaring en de capaciteit om iedere verplante boom zijn vitailiteit te geven op zijn nieuwe lokatie. Half-volwassen bomen vragen om enorme zorgen van het moment dat zij gelicht worden in de boomkwekerij tot op het moment dat zij hun nieuwe standplaats innemen. L&B Services weet exact op welke manier zelfs de zwaarste bomen moeten worden vervoerd, verzorgd en geplant zodat zij optimaal kunnen gedeien op hun nieuwe standplaats zodat het ruimtelijk effect op het landschap of de tuin gegarandeerd is.

Na het planten kan L&B Services instaan voor de nazorg waarbij zij een onvoorstelbaar impact garandeert in de landschappelijk omgeving waar ze een nieuw onderkomen hebben gevonden.

 

« Terug naar het project overzicht