LBServices

  • Edwin Van Cauwelaert
  • Plattesteen 18
  • 1500 Halle
  • T: +32 475 606060
  • BE0436377561

Info

Landscaping and Building Services kan zich beroepen op een lange ervaring. Dankzij deze ervaring is zij in staat om de meest gevarieerde projecten uit te voeren gaande van klassieke ruwbouwwerken, over allerlei afwerkingen tot het realiseren van de omgevingswerken.

Sinds meer dan 30 jaar stelt LBS de ervaring van haar professionele ploeg ten dienste om de verwachtingen van haar klanten zowel op gebied van raadgeving, diensten als uitvoering in te lossen.

Van hedendaags tot het meest traditionele , bouwt LBS ieder soort van commerciële panden of individuele huizen, renoveert zij de meest complexe sites en realiseert zij als final touch de volledige omgeving tot het laatste grastapijt.

Sinds meer dan 30 jaar realiseert en onderhoudt LBS gepersonaliseerde en unieke tuinen. Onze passie bestaat erin om de natuur en de gevoeligheden van onze klanten et verenigen. LBS mag zich rekenen onder de beste specialisten voor de aanleg van tuinen, terrassen, automatische beregening, drainage, het verplanten van volwassen bomen en het onmiddellijke grastapijt. Ons foto album geeft een overzicht van enkele van onze realisaties.

In ieder geval zetten wij ons in voor particulieren en bedrijven om hun projecten of ze nu groot of klein zijn met dezelfde nauwkeurigheid tot een perfect resultaat te brengen.

LBS beschikt eveneens over een onderhoudsdienst om zowel gebouwen als tuinen in een perfecte staat te behouden.